Levering & Verzending

Wijzigen/annuleren

Het wijzigen of annuleren van je bestelling kan alleen als dit nog op dezelfde dag wordt aangegeven en als je bestelling nog in ons magazijn is. Eenmaal afgegeven voor verzending kunnen wij helaas niets meer voor je doen.

Levertijd

Alle bestellingen worden doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen afgeleverd. Wij versturen onze bestellingen in een beschermende verpakking om ervoor te zorgen dat uw aankoop niet wordt beschadigd tijdens het transport.

Vertraging

Mocht je de bestelling na de verwachte levertijd niet hebben ontvangen, neem dan gerust even contact met ons op, dan komen wij direct met een passende oplossing. De klant staat bij ons namelijk altijd centraal.

Verzendopties

Standaard Verzending

Bij het plaatsen van een bestelling onder de €40,- heb je de mogelijkheid om je bestelling te laten verzenden door middel van de ‘Standaard Verzending’. Hierbij zit Track & Trace inbegrepen en ontvang je je bestelling via brievenbus verzending. Uiteraard is uw bestelling in een beschermende verpakking verpakt.

Afhalen

Wij bieden de mogelijkheid om je bestelling bij ons af te halen. Afhalen is elke werkdag mogelijk tussen 09:00 en 16:00 uur. In het weekend zijn wij van 10.00 tot 20.00 uur beschikbaar. Nadat je bestelling is geplaatst maken wij per e-mail een afspraak wanneer en hoe laat je je bestelling bij ons kan komen afhalen. Bij deze optie is contante betaling een vereiste om dat wij tot op heden helaas nog niet kunnen beschikken over een pinapparaat.

Gratis Verzending

Bij een bestelling boven de €40,- geven wij gratis verzending. We nemen de verzendkosten van onze producten dan volledig voor eigen rekening.