Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Ontdek de antwoorden op de meest voorkomende vragen die we ontvangen van onze klanten.

CI77499 Black Oxide of Iron, Aqua, Glycerin, Dimethicone, Propylene Glycol, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, PVP, Sorbitan Sesquioleate, PEG-3 Sorbitan oleate, CI7726 D&C Black No.2, Phenoxyethanol, Fragrance, Ethylhexyl Glycerin, Iodopropynyl Butylcarbamate
Inhoud: 5 ml

90% Polybutylene Terephthalate (PBT), 10% Neodymium Magnet. Al onze wimpers zijn synthetisch. Ze zijn niet gemaakt van dierlijke producten, waardoor ze veganistisch zijn.

Ja, als je de wimpers met alléén de anchor magneten draagt is mascara noodzakelijk om extra grip te creëren met je natuurlijke wimpers. Met mascara blijven de wimpers beter zitten.

Als je de wimpers draagt met alleen de magnetische eyeliner zorgt mascara voor extra volume. Breng de mascara pas aan nadat je de magnetische eyeliner volledig hebt laten drogen.

Wij raden je af om de wimpers te dragen tijdens het slapen. Bacteriën die zich op je kussen bevinden kunnen in contact komen met de wimpers. Deze bacteriën kunnen dan gaan broeien met als risico dat je wakker wordt met ontstoken ogen.

Ook is het slapen met make-up op niet bevorderlijk, omdat de huid dan niet kan ademen. De magnetische eyeliner op je oogleden dient verwijderd te worden voordat je gaat slapen.

Bij het juiste onderhoud zijn de wimpers zeker tot wel 30x herbruikbaar. Je kunt de wimpers onderhouden door de wimperband na elk gebruik goed te reinigen. Gebruik hiervoor een wattenstaafje in combinatie met een make-up remover. Bewaar de wimpers na gebruik in de originele verpakking.

Ja, onze magnetische eyeliner is 100% waterproef. De wimpers blijven dus stevig zitten bij contact met bijvoorbeeld zweet en/of traanvocht. Echter is contact met water niet bevorderlijk voor de conditie van de wimpers. Wij adviseren dan ook het contact met water zoveel mogelijk te vermijden.

Met alléén anchor magneten: Schuif met je duim en wijsvinger de twee buitenste anchor magneten van je ooglid af. Trek voorzichtig van binnen naar buiten de wimper los. Als dit gelukt is kun je met een pincet de laatste magneten van de wimperband verwijderen en terug plaatsen in het doosje.

Met alléén magnetische eyeliner: Pak de wimper vast aan de binnenkant van je ooglid en trek voorzichtig de wimper van binnen naar buiten los van de magnetische eyeliner.

Verwijder de eyeliner met (waterproof) make-up remover en wattenschijfjes. Laat het wattenschijfje tien seconden rusten op je ooglid en boen zachtjes de eyeliner resten weg.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op met Lashlution en we helpen je verder.