Zo werkt het

Met alléén anchor magneten
 1. Breng mascara aan en laat de mascara goed drogen. Vergeet niet je kleinste haartjes van de binnenkant van je oog ook mee te nemen met mascara. Twee lagen zijn gewenst voor het beste resultaat en de meeste grip voor de anchor magneten.
 2. Meet of de wimper de juiste lengte heeft. Zo niet, knip vanaf de binnenkant van de wimper één magneet weg. Zorg dat het uiteinde van de wimper een magneet is. Doe dit bij beide wimpers.
 3. Pak met een pincet een anchor magneet. Zorg dat je de anchor bij het uiteinde van de haartjes pakt met je pincet.
 4. Leg de valse wimper op de goede positie van je werkelijke wimper, zorg dat je de anchor vanaf de onderkant van je wimper, zo dicht mogelijk bij je ooglid houdt en laat de magneten het werk doen. Op deze manier ‘sandwich’ je de valse wimper met je natuurlijke wimper.
 5. Werk van binnen naar buiten of van buiten naar binnen. Het advies is om minimaal vier anchor magneten per wimper te gebruiken.
Met magnetische eyeliner én anchor magneten
 1. Indien gewenst mag je mascara aanbrengen, dit is niet noodzakelijk.
 2. Meet of de wimper de juiste lengte heeft. Zo niet, knip vanaf de binnenkant van de wimper één magneet weg. Zorg dat het uiteinde van de wimper een magneet is. Doe dit bij beide wimpers.
 3. Schud de magnetische eyeliner en zorg dat je twee dunne laagjes eyeliner aanbrengt over je hele ooglid.
 4. Zorg dat je eyeliner helemaal droog is. Afhankelijk van de dikte van je eyeliner, kan dit tussen de 1 tot 3 minuten duren.
 5. Breng de valse wimper aan op het ooglid. Je zult merken dat de magneten de eyeliner stevig vast houden.
 6. Pak met een pincet een anchor magneet. Zorg dat je de anchor bij het uiteinde van de haartjes pakt met je pincet.
 7. Plaats een anchor magneet in de binnenste hoek en de buitenste hoek van je ooglid.
Met alléén magnetische eyeliner
 1. Meet of de wimper de juiste lengte heeft. Zo niet, knip vanaf de binnenkant van de wimper één magneet weg. Zorg dat het uiteinde van de wimper een magneet is. Doe dit bij beide wimpers.
 2. Schud de magnetische eyeliner en zorg dat je twee dunne laagjes eyeliner aanbrengt over je hele ooglid.
 3. Zorg dat je eyeliner helemaal droog is. Afhankelijk van de dikte van je eyeliner, kan dit tussen de 1 tot 3 minuten duren.
 4. Breng de valse wimper aan op het ooglid. U zult merken dat de magneten de eyeliner stevig vast houden.
 5. Indien gewenst mag je mascara aanbrengen, dit is niet noodzakelijk.
DIY wimperextensions
 1. Zorg dat je wimpers schoon, droog en vrij van mascara resten zijn.
 2. Pak met de tweezer voorzichtig een segment uit de verpakking. Bren bond aan op de aanzet van het segment en op de aanzet van je natuurlijke wimper en wacht 30 seconden. Je kunt waterproof wimperlijm gebruiken en alleen plaatsen op de aanzet van het segment.
 3. Plaats het segment onder je eigen wimper en werk van buiten naar binnen. Herhaal dit met de andere segmenten en zorg dat deze op elkaar aansluiten.
 4. Gebruik de tweezer om de segmenten samen te drukken met je natuurlijke wimpers. Breng daarna de sealer aan, doe dit alleen op de aanzet, zowel boven als onder.
 5. Na gebruik van de sealer wacht je 5 minuten totdat deze volledig droog is. Nu kun je genieten van een stralende set wimpers die 5 tot 7 dagen blijft zitten.
Hoe te verwijderen
 1. Schuif met je duim en je wijsvinger de anchor magneet van de binnenkant van je ooglid.
 2. Trek voorzichtig de valse wimper eraf vanaf de binnenkant naar de buitenkant.
 3. Nu de wimper los is, kun je de andere anchor magneten van de wimper af schuiven met je duim en wijsvinger. Plaats de anchors en de wimpers terug in het doosje.
 4. Verwijder de eyeliner met (waterproof) make-up remover en wattenschijfjes. Laat het wattenschijfje tien seconden rusten op je oog en boen zachtjes de eyeliner resten weg.
Handig om te weten
 1. Bewaar de wimpers in het doosje zodat ze het langst mooi blijven.
 2. Zorg dat als je de wimpers vaker gebruikt, je de resten van de eyeliner van de wimperband afhaalt voordat je de wimpers weer op doet. Hierdoor worden de wimpers weer als nieuw en zullen de magnetische deeltjes beter hechten op de nieuwe eyeliner lijn boven de ogen.